Вести

Кандидат за посланика Ивана Поповић из Крупња

ОО СНС Крупањ жели да изрази велико задовољство кандидатуром за народног посланика наше Иване Поповић, која је имала ту част да преда листу Српске напредна странке Републичкој изборној комисији. Ивана је уједно и кандидат за одборника СО Крупањ и као једна од најмлађих чланова листе "Александар Вучић- За нашу децу.", она ће представљати нове и модерне идеје.

-Под великим сам утиском колика је подршка и енергија која покреће ову листу. Ми смо ту да вредно радимо и да пружимо бољу будућност и боље услове за живот. Као члан СНС представљам све младе људе који су спремни да раде и лично ми је драго што је дата прилика и припадницама лепшег пола и предузетницима  да се докажу у раду и сигурна сам да добри резутати неће изостати.- изјавила је за медије Ивана Поповић из Крупња.
Листа "Александар Вучић- за нашу децу" на овим изборима и на парламентарном и на локалном нивоу жели да стави акценат на младе људе, са новом енергијом и новим пројектима. Ивана Поповић ће представљати Крупањ, његова богатства и лепоте, нове идеје за развој предузетништва и туризма, и пре свега жељу да нама и нашој деци обезбедимо бољу будућност.